Beste atleten van Your-Bash,

 

Wil je hieronder een reactie/recensie achterlaten,

zodat andere bezoekers kunnen zien wat jouw ervaring is bij Your-Bash.

 

Alvast bedankt!

Coach Iris 


Reactie plaatsen

Reacties

Lindy
3 jaar geleden

Iris geeft super leuke, gezellig en afwisselende lessen ! Ze houdt met iedereen rekening dus ieder sport op zijn eigen tempo. Ook houdt ze rekening met blessures en verzint ze hier andere oefeningen voor. Iris motiveert iedereen ook op een goede en leuke manier!

Léon van der Zwaluw
3 jaar geleden

Elke zaterdagochtend met Iris op pad met uitdagende oefeningen die je in je eigen tempo doet. Sportief, vermoeiend maar met de leuke groep is het goed vol te houden.

Joyce
3 jaar geleden

Super leuke trainingen! Voor iedereen toegankelijk, welk niveau dan ook. Iedere les is anders. Met een voldaan gevoel ga je naar huis.

Eguita de Fretes
3 jaar geleden

Hele leuke lessen waarin je in je eigen tempo kan trainen.
Zelf volg ik 2 lessen in de week, welke beiden erg leuk en afwisselend zijn! Erg toegankelijk!
Echt een aanrader!

Gwyneth
3 jaar geleden

Het buiten sporten is echt heerlijk weer of geen weer je gaat altijd voldaan naar huis! Iris is een een zeer bekwame coach die je uitdaging geeft en rekening houd met blessures! Gewoon doen dus!

Mireille
3 jaar geleden

De lessen gaan altijd door. Weer of geen weer maar ook als je onverhoopt de enige atleet bent. Iris zorgt ervoor dat je wordt uitgedaagd en het beste uit jezelf haalt. Een echte aanrader!

Natascha
3 jaar geleden

Leuke afwisselende trainingen in de buitenlucht met een fijne coach die je goed begeleid💪🏻

Auke
3 jaar geleden

Leuke afwisselende trainingen van coach iris.
Ga met veel plezier trainen

Sanne
4 jaar geleden

Heerlijk sporten in de buitenlucht.
Iris is een super enthousiaste sport instructeur, en verstaat haar vak goed.
Heb je een blessure, of kan je een bepaalde oefening niet uitvoeren, dan geeft ze altijd een alternatief. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.
Ik ga met veel plezier naar de lessen en kom vol energie thuis. Van buiten sporten krijg je echt energie.

Miranda De bruijn
4 jaar geleden

Ik train al een aantal maanden met zeer veel plezier bij Your Bash. Lekker in de buitenlucht. Iedere les is weer anders, en iedere les gebruikt coach Iris andere materialen. Alles in je eigen tempo. Ik ben al een stuk fitter dan toen ik begon met sporten. Het is voor iedereen toegankelijk.

Daniel de Bruijn
4 jaar geleden

Leuke lessen en een goede sfeer!
Alles op eigen tempo en de aanwijzingen van Iris zijn goed en zeker duidelijk en leerzaam👍

Natasja
4 jaar geleden

Iedere training is weer anders. Veel verschillende materialen. Heerlijk in de buitenlucht sporten. Een enthousiaste coach. Een aanrader om bij Your- Bssh te komen sporten. Voor iedereen toegankelijk, trainen op je eigen niveau.

Lorraine
4 jaar geleden

Voor iedereen die graag in de buitenlucht sport en van afwisseling houdt, is Your bash een aanrader! Met veel enthousiasme zorgt Iris voor een training die voor elk niveau toegankelijk is.

Denise
4 jaar geleden

Iris zorgt voor leuke afwisselende lessen elke week. Let goed op houdingen van personen om blessures te voorkomen. Eindelijk weer een motivatie gevonden om te sporten door deze trainingen. Voldoende variatie dus, goede begeleiding en goede workout! Echt een aanrader!!!

Stephanie
4 jaar geleden

Iris zorgt elke keer weer voor leuke en afwisselende trainingen. Heerlijk in de buitenlucht en op maat gemaakt, iedereen kan op eigen niveau meedoen. Kom een keer meedoen, je word op een leuke manier uitgedaagd en voelt je helemaal voldaan na een goede workout met Iris!

Simone Hofman
4 jaar geleden

Leuke afwisselende lessen bij de bootcamp en binnen een paar weken,met twee keer per week, al zoveel resultaat, beter in m'n vel en m'n conditie al een stuk beter!!! Sporten is weer erg leuk bij Iris!!

Linda hvw
4 jaar geleden

eindelijk een vorm van beweging gevonden waarin ik naast fijn sporten ook met plezier bezig bent!
en alles in de buitenlucht.ik heb de
sportschool opgezegd!
iris behandeld haar leden op maat, iedereen heeft z'n eigen verhaal,motivatie of blessures daar word altijd rekening mee gehouden.
Grote aanrader!
dankjewel iris !

Simone de Bruijn
4 jaar geleden

Een heerlijke training op je eigen niveau! Daarbij wordt je op een prettige manier gecoached door een hele fijne coach! Zeker een aanrader als je heerlijk in de buitenlucht aan je conditie en/of je lichaam wilt werken.

Xiomara
4 jaar geleden

De YOT is echt super tof💪 Heel erg blij met de trainingen van Iris, goede begeleiding, voldoende variatie, en ook nog eens leuk😍

Jeffrey
4 jaar geleden

Ik heb heel mijn leven altijd gesport . Het liefst lekker in de buitenlucht. Bij Your-Bash kan dit allemaal. Iedereen traint op zijn eigen niveau. Ik train hier al een aantal weken met veel plezier. En ik merk dat veel mensen heel erg enthousiast zijn. En dat maakt je sterker om je doel te bereiken. Ik zou zeggen kom lekker mee trainen.Je zal echt geen spijt van krijgen..💪🏾

Dana
4 jaar geleden

Naast lange afstandswandelingen had ik erg behoefte aan krachttraining. Per toeval zag ik een interessant programma van Your-Bash (Iris) op Facebook. Direct contact opgenomen met Iris en kreeg binnen nog geen 5 minuten hele goede adviezen en tips. Uiteindelijk een proefles Your Outdoor Training gedaan. Wat is dat lekker zeg! Na de training voel je je energieker en sliep ik ook veel beter. De groep is ontzettend gezellig. Het maakt het ook leuker om in groepsverband te trainen, dan alleen thuis voor de buis. De oefeningen zijn gevarieerd en je kunt het in je eigen tempo uitvoeren. Aanrader👍🏼

Jolanda
4 jaar geleden

Ik train nu enkele weken bij coach Iris en iedere training is anders. Ik kom iedere keer met een heerlijk gevoel weer thuis . Een echte aanrader!!!!

jessica
4 jaar geleden

Ik als niet sportieveling ben dolenthousiast over de trainingen van Iris. Iris heeft oog voor iedereen en weet je op de juiste manier te motiveren. Ik ga hierdoor met plezier 2 keer per week naar de trainingen. Ik ben al veel fitter en vooral zelfverzekerder. De trainingen zijn afwisselend en op eigen niveau. Ik raad dit iedereen aan.

Harriet
4 jaar geleden

Ik train nu al een aantal weken met veel plezier bij Iris. Iedere werk zet ze weer een leuke en uitdagende training neer. Ze weet je altijd te motiveren om net dat stapje verder te gaan.

Nicky
4 jaar geleden

Al bijna 2 maanden volg ik bootcamp bij Coach Iris. Alles is op eigen kunnen, maar wel uitdagend. Iris, motiveerd je goed. Na de training heb ik een voldaan gevoel en de volgende dag meestal lichte spierpijn. Voor mij een teken dat het een heerlijke uitdagende training was. Nu bijna 2 maanden verder voel ik me duidelijk al een stuk sterker en fitter!
Ik kan Your-Bash van Coach Iris echt aanraden!!!